Onze Savannah Poezen

Bonnie

Bonnie is een prachtig F7 Savannah meisje. 

Ze is geboren in 2017 en heeft in februari 2020 bij ons haar eerste nestje gekregen in combinatie met onze knappe kater yaro. Maar liefst 3 prachtige kittens werden uit deze combinatie geboren welke alle 3 een geweldig huis hebben gekregen. We hopen in 2021 weer deze combinatie te kunnen maken.

Bonnie is getest op FIV en FeLV en uiteraard negatief. Ook is zij negatief getest op Patella Luxatie.

Sterre

Sterre is een prachtig F7 Savannah meisje. 

Ze is geboren in 2017 en heeft bij haar vorige eigenaar een eerder nestje gehad. Wij hopen in het nieuwe jaar hier het eerste nestje te mogen verwelkomen van deze prachtige lieve dame. 

Sterre is getest op FIV en FeLV en uiteraard negatief. Ook is zij negatief getest op Patella Luxatie.

Chuma

Chuma is een prachtig F7 Savannah meisje. 

Ze is geboren in 2021 en is een pracht dochter van Yaro en Bonnie. Chuma is een prachtig langgelijnd poesje met hele mooie grote oren en mooie donkere spots. Chuma is reeds gestereliseerd en woont heerlijk bij papa Yaro. Zo kunnen we ook zelf mooi zien hoe zijn nakomelingen ontwikkelen en zit hij nooit alleen zoals helaas veel dekkaters wel zitten.

Chuma is nog niet is getest op FIV en FeLV maar haar ouders wel en die zijn negatief dus Chuma zal dat ook zijn. Zij is wel negatief getest op Patella Luxatie.

Snowqueen

Snowqueen is een van onze nieuwe dames die onverwachts op ons pad kwam. We konden het niet helpen dat we op slag verliefd op haar waren en zo is zij toch bij ons gekomen afgelopen zomer. Het is een echte Queen en we zijn dan ook absoluut in dienst van haar, geen twijffel mogelijk. 

Ze is geboren in 2017 en is een hele donkere snow f7c savannah. Er zit veel siamees bloed in haar nl en dat is zeker te zien (en te horen).

Ze is getest op FIV en FeLV en uiteraard negatief. Zij is ook negatief getest op Patella Luxatie.

Gepensioneerde Poezen

Snow

Snow is een pracht F7 Savannah meisje. 

Ze is geboren in 2016 en heeft bij haar vorige eigenaar een eerder nestje gehad. Wij hopen in het nieuwe jaar hier het eerste nestje te mogen verwelkomen van deze prachtige dame. 

Snow is getest op FIV en FeLV en uiteraard negatief. Ook is zij negatief getest op Patella Luxatie.

Snow is in augustus 2021 gesteriliseerd en herplaatst en heeft nu een geweldig relaxed leventje.